ميلوش فورمن سرقت ويديويي را با فعالیت‌های كمونيستی مقايسه كرد :: پايگاه خبری - تحليلی سينمای ما :: سينمای جهان
     صفحه‌اول     گزارش     گالري‌عكس     تبليغات     درباره‌ما     ارتباط‌ با ما     سينماي ما     
   
       يکشنبه 24 خرداد 1388 - 7:20         

                       

ميلوش فورمن


ميلوش فورمن سرقت ويديويي را با فعالیت‌های كمونيستی مقايسه كرد

سینمای ما - ميلوش فورمن فيلمساز كهنه‌كار و معترض سينما در نشست بين‌المللي حق تأليف، در يك سخنراني غير منتظره گفت دانلود كردن غيرقانوني فيلم‌ها توسط سارقان ويدئويي وجوه مشترك زيادي با كمونيسم دارد.

اين نشست دو روزه به منظور حمايت از حق تأليف و كپي رايت در شهر واشنگتن برپا شد و هنرمندان زيادي در آن سخنراني كردند. در بين تمام سخنراني‌ها، اظهارات فورمن بيشتر از بقيه مورد توجه قرار گرفت، زيرا ديدگاه تازه‌اي را درارتباط با دانلود غيرقانوني محصولات هنري و سينمايي ارائه كرد.
فورمن جزو آخرين سخنران‌ها در دومين روز اين نشست بود. او در بخشي از سخنراني‌ خود گفت: "آنها كه محصولات سينمايي را به صورت غيرقانوني دانلود مي‌كنند معمولا مي‌گويند كه اينترنت و آن چه كه آنها بر روي آن انجام مي‌دهند بخش جدايي‌ناپذير دموكراسي است. اما كاري كه آنها واقعا انجام مي‌دهند، در خدمت تبليغ مستقيم براي ايدئولوژي كمونيسم قرار دارد."

نمايندگان اتحاديه‌هاي مختلف صنوف سينمايي آمريكا (بازيگران، فيلمنامه نويسان و كارگردانان) در اين نشست حضور داشتند. در عين حال نمايندگاني هم از صنعت سينماي چند كشور خارجي مهمان اين نشست بودند.
هدف اصلي نشست پيدا كردن راهكارهايي براي مقابله با سارقان ويديوئي و دانلود غيرقانوني فيلم‌هاي سينمايي بود. اما اين نشست در اين رابطه به نتيجه مشخصي نرسيد. به گفته تحليلگران اقتصادي سينما، هاليوود سالانه بيش از يك ميليارد دلار در سطح بين‌المللي از بابت سرقت غيرقانوني محصولاتش ضرر مالي مي‌كند.
صنعت سينماي آمريكا براي محدود كردن اين ضرر مدتي است فيلم‌هاي جديد خود را به صورت همزمان در آمريكا و تعداد زيادي از كشورهاي جهان اكران عمومي مي‌كند. اما حتي اين اقدام هم، كمك زيادي به كاهش سرقت ويدئويي فيلم‌هايش نكرده است.

ميلوش فورمن كه در كشور چك به دنيا آمده ، يكي از بازماندگان قتل عام‌هاي ارتش هيتلري است.او در دهه پنجاه و شصت ميلادي زير نظر حكومت استالينيستي كشورش كار و فعاليت مي‌كرد.
مخالفت با استبداد باعث شد تا فورمن كشور چك را ترك و راهي آمريكا شود. او در دهه هفتاد فيلم پر سر و صداي «ديوانه‌اي از قفس پريد» را كارگرداني كرد كه جك نيكلسن نقش اصلي آن را به عهده داشت. اين فيلم در سال 1975 جوايز اسكار بهترين فيلم، كارگرداني و بازيگران مرد و زن نقش اول را گرفت. فورمن اين موفقيت اسكاري را در سال 1984 با درام موزيكال و اجتماعي «آمادئوس» تكرار كرد. هر دو فيلم حال و هوايي ضد استبدادي و ضد ديكتاتوري دارند. فورمن سال 2006 درام ضد ديكتاتوري «اشباح گويا» را كارگرداني كرد، كه قصه‌اش در دوران قرون وسطي و حاكميت كليسا اتفاق مي‌افتد.

منبع : خبرگزاري فارس



به روز شده در : جمعه 22 خرداد 1388 - 23:20

_pgprintthis |_pgsendthis |


اخبار مرتبط

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  




           

استفاده از مطالب و عكس هاي سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سايت سينماي ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : تهران ما ، مشهد ما ،  سينماي ما ، تئاترما ، خانواده ما ، اينترنت ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Copyright 2005-2007, cinemaema.com