میراث پدر خوانده و پالپ فیکشن در آن ها را با ملاطفت بکش :: پايگاه خبری - تحليلی سينمای ما :: سينمای جهان
     صفحه‌اول     گزارش     گالري‌عكس     تبليغات     درباره‌ما     ارتباط‌ با ما     سينماي ما     
 
   
       جمعه 5 خرداد 1391 - 18:20         

                       



برای اولین بار در سایت سینمای ما بخوانید:اولین واکنش ها به جدیدترین فیلم برد پیت در کن:

میراث پدر خوانده و پالپ فیکشن در آن ها را با ملاطفت بکش

سینمای ما –مهدی مهدوی نژاد :ساعاتی قبل جدیدترین فیلم برد پیت با عنوان آن ها را با ملاطفت بکش در جشنواره کن اکران شد. بر خلاف فیلم مثل یک عاشق کیا رستمی که واکنش های کاملا متفاوت منتقدان را برانگیخته، فیلم آن ها را با ملاطفت بکش تا به این جا با واکنش تقریبا یکسان منتقدان رو به رو شده است.
فیلم آن ها را با ملاطفت بکش به کارگردانی اندرو دومنیک استرالیایی ساخته شده است. فیلم قبلی او ترور جسی جیمز توسط روبرت فورد ترسو اگر چه توسط تعداد اندکی از منتقدان تحسین شد ولی به طور کلی استقبال چندان خوبی از آن چه توسط مخاطبان و چه توسط منتقدان صورت نگرفت. فیلمی که در سال 2007 با بودجه 30 میلیون دلاری ساخته شد و در گیشه شکست بدی خورد و همین سبب شده فیلم جدید دومنیک با تنها 18 میلون دلار ساخته شود. فیلم آن ها را با ملاطفت بکش بر اساس رمانی از جورج هیگینز، به نام تجارت حقه بازانه (1974) ساخته شده است و نوشتن فیلمنامه آن توسط خود رابرت دومنیک صورت گرفته است.
مهم ترین نکته فیلم حضور برد پیت در آن است. بازی درخشان او در همکاری قبلیش با دومنیک در فیلم ترور جسی جیمز توسط روبرت فورد ترسو انتظارها را برای تکرار آن موفقیت در ما ایجاد کرده است.
داستان فیلم در مورد تقلب و سرقت در یک بازی پوکر است که برد پیت برای حل آن انتخاب می شود.
پس از اکران فیلم در ساعات ی قبل ، صحت شایعات چند ماه گذشته به اثبات رسید. همان طور که گفته می شد فیلم مملو از صحنه های خشونت آمیز است که به صورت عامدانه کاملا باز به نمایش گذاشته شده است . برای اینکه دقیقا متوجه میزان خشونت فیلم شوید، کافی است بدانید صحنه های خشن فیلم حتی از فیلم لعنتی های بی آبروی تارانتینو هم بازتر به تصویر کشیده است. همچنین فیلم در صحنه های مختلف یاد آور فیلم های معروف گنگستری تاریخ همچون پدر خوانده فورد کاپولا ، دوستان خوب اسکورسیزی و پالپ فیکشن و لعنتی های بی آبروی تارانتینو است.
نکته جالب فیلم این است که خیلی ها پیام اصلی فیلم را کنایه به کاپیتالیسم دانسته اند و آن را واکنشی به اتفاقات اخیر وال استریت و نگاه حاکم بر آن می دانند. نکته بامزه فیلم استفاده از سخنرانی های جرج بوش و اوباما در خلال فیلم در جهت کنایه های سیاسی مد نظر کارگردان است.
اکثر منتقدان فیلم آن ها را با لطافن بکش را فیلمی سرگرم کننده و دارای بازی های خوب می دانند ولی فیلم نامه آن چندان منتقدان را راضی نکرده است و همان طور که پیش بینی می شد چندان امیدی به بردن نخل طلا برای این فیلم متصور نیست و نخل طلا هم چنان بین ژاک اودیار و میشاییل هانکه دست به دست می شود.
در رابطه با پیش بینی گیشه فیلم هم نمی توان در اکران فروش خارق العاده ای برای آن متصور بود و شاید چیزی در حدود 100 میلیون دلار در بازار جهانی برای یک فیلم 18 میلیون دلاری رقمی رویایی و دست نیافتنی باشد.
در پایان به طور گذرا به نظرات منتقدان معروف سینما در رابطه با این فیلم اشاره ای می کنیم :
مارک ادامز- اسکرین دیلی: یک درام جنایی خوشمزه و خوش ظاهر .آن ها را با ملاطفت بکش فیلم خشن و با مزه ی اندرو دومنیک است که منظره ای تند و خشن از جامعه شهری با نگاهی نیهیلیستی را تصویر می کند.
گاردین: آن ها را با ملاطفت بکش مخلوطی از فیلم های پالپ فیکشن ، کازینو ، دوستان خوب و ... است.
هالیوود ریپورتر: درام جنایی شاداب ، خونین ، کثیف و بد زبان آن ها را با ملاطفت بکش به طور کامل در ژانر خود رضایت را حاصل می کند اما چیزهای بیشتری می خواهد.
مجله سی تی زاین: فیلم به طرزی شفاف پشت پرده مشکوک وال استریت بحران زده را به تصویر می کشد.

منبع : سینمای ما



به روز شده در : چهارشنبه 3 خرداد 1391 - 13:3

_pgprintthis |_pgsendthis |


اخبار مرتبط

نظرات

_PGUNKNOWNPUB
اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       



استفاده از مطالب و عكس هاي سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سايت سينماي ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت`پارسیس است.

مجموعه سايت هاي ما : تهران ما ، مشهد ما ،  سينماي ما ، تئاترما ، خانواده ما ، اينترنت ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Copyright 2005-2010, cinemaema.com